HAL will be down for maintenance from Friday, June 10 at 4pm through Monday, June 13 at 9am. More information
Skip to Main content Skip to Navigation
Journal articles

Le management du personnel en contact avec la clientèle dans l'hôtellerie-restauration : Une enquête sur la proactivité des salariés au cours de leur intégration.

Complete list of metadata

https://hal-amu.archives-ouvertes.fr/hal-01825704
Contributor : Fabienne Perez Connect in order to contact the contributor
Submitted on : Thursday, June 28, 2018 - 3:19:00 PM
Last modification on : Friday, February 4, 2022 - 3:26:02 AM

Identifiers

  • HAL Id : hal-01825704, version 1

Collections

Citation

Delphine Lacaze. Le management du personnel en contact avec la clientèle dans l'hôtellerie-restauration : Une enquête sur la proactivité des salariés au cours de leur intégration.. Gestion 2000, Recherches et Publications en Management A.S.B.L., 2010. ⟨hal-01825704⟩

Share

Metrics

Record views

50