Physicochemical characteristics of emulsions during fat digestion in human stomach and duodenum - Aix-Marseille Université Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue AJP - Gastrointestinal and Liver Physiology Année : 1996

Physicochemical characteristics of emulsions during fat digestion in human stomach and duodenum

Patrick Borel
B. Pasquier
  • Fonction : Auteur
M. Senft
  • Fonction : Auteur
M. Andre
  • Fonction : Auteur
J. Peyrot
  • Fonction : Auteur
J. Salducci
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02420275 , version 1 (19-12-2019)

Identifiants

Citer

Martine Armand, Patrick Borel, B. Pasquier, C. Dubois, M. Senft, et al.. Physicochemical characteristics of emulsions during fat digestion in human stomach and duodenum. AJP - Gastrointestinal and Liver Physiology, 1996, 271 (1), pp.G172-G183. ⟨10.1152/ajpgi.1996.271.1.G172⟩. ⟨hal-02420275⟩
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