Effects of moderate amounts of emulsified dietary fat on postprandial lipemia and lipoproteins in normolipidemic adults - Aix-Marseille Université Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue The American Journal of Clinical Nutrition Année : 1994

Effects of moderate amounts of emulsified dietary fat on postprandial lipemia and lipoproteins in normolipidemic adults

V Azais-Braesco
  • Fonction : Auteur
A Pauli
  • Fonction : Auteur
P. Bernard
  • Fonction : Auteur
Latge Christian
CEA
H Lafont
  • Fonction : Auteur
Patrick Borel

Dates et versions

hal-02420283 , version 1 (19-12-2019)

Identifiants

Citer

C. Dubois, Martine Armand, V Azais-Braesco, H. Portugal, A Pauli, et al.. Effects of moderate amounts of emulsified dietary fat on postprandial lipemia and lipoproteins in normolipidemic adults. The American Journal of Clinical Nutrition, 1994, 60 (3), pp.374-382. ⟨10.1093/ajcn/60.3.374⟩. ⟨hal-02420283⟩
33 Consultations
0 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More