Characterization of emulsions and lipolysis of dietary lipids in the human stomach - Aix-Marseille Université Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue AJP - Gastrointestinal and Liver Physiology Année : 1994

Characterization of emulsions and lipolysis of dietary lipids in the human stomach

Patrick Borel
M. Senft
  • Fonction : Auteur
J. Peyrot
  • Fonction : Auteur
J. Salducci
  • Fonction : Auteur
H. Lafont
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02420286 , version 1 (19-12-2019)

Identifiants

Citer

Martine Armand, Patrick Borel, C. Dubois, M. Senft, J. Peyrot, et al.. Characterization of emulsions and lipolysis of dietary lipids in the human stomach. AJP - Gastrointestinal and Liver Physiology, 1994, 266 (3), pp.G372-G381. ⟨10.1152/ajpgi.1994.266.3.G372⟩. ⟨hal-02420286⟩
24 Consultations
0 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More