Molecular docking studies and in vitro degradation of four aflatoxins (AFB 1 , AFB 2 , AFG 1 , and AFG 2 ) by a recombinant laccase from Saccharomyces cerevisiae - Aix-Marseille Université Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Journal of Food Science Année : 2020

Molecular docking studies and in vitro degradation of four aflatoxins (AFB 1 , AFB 2 , AFG 1 , and AFG 2 ) by a recombinant laccase from Saccharomyces cerevisiae

Yingli Liu
  • Fonction : Auteur
Huijia Mao
  • Fonction : Auteur
Chuanqin Hu
  • Fonction : Auteur
Thierry Tron
Junfang Lin
  • Fonction : Auteur
Jing Wang
Baoguo Sun
  • Fonction : Auteur

Dates et versions

hal-03010763 , version 1 (17-11-2020)

Identifiants

Citer

Yingli Liu, Huijia Mao, Chuanqin Hu, Thierry Tron, Junfang Lin, et al.. Molecular docking studies and in vitro degradation of four aflatoxins (AFB 1 , AFB 2 , AFG 1 , and AFG 2 ) by a recombinant laccase from Saccharomyces cerevisiae. Journal of Food Science, 2020, 85 (4), pp.1353-1360. ⟨10.1111/1750-3841.15106⟩. ⟨hal-03010763⟩

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