First Mediterranean Assessment Report – Chapter 3.2: Resources – Food - Aix-Marseille Université Accéder directement au contenu
Chapitre D'ouvrage Année : 2020

First Mediterranean Assessment Report – Chapter 3.2: Resources – Food

Fichier principal
Vignette du fichier
MedECC_MAR1_3.2_Resources_Food.pdf (2.78 Mo) Télécharger le fichier
Origine : Accord explicite pour ce dépôt

Dates et versions

hal-03210051 , version 1 (28-04-2021)
hal-03210051 , version 2 (18-01-2022)
hal-03210051 , version 3 (19-10-2022)

Identifiants

Citer

Rachid Mrabet, Robert Savé, Andrea Toreti, Nuno Caiola, Mouad Chentouf, et al.. First Mediterranean Assessment Report – Chapter 3.2: Resources – Food. Cramer W, Guiot J, Marini K. Climate and Environmental Change in the Mediterranean Basin -Current Situation and Risks for the Future, MedECC, pp.237-264, 2020, 978-2-9577416-0-1. ⟨10.5281/zenodo.7101080⟩. ⟨hal-03210051v3⟩
64 Consultations
101 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More