HAL will be down for maintenance from Friday, June 10 at 4pm through Monday, June 13 at 9am. More information
Skip to Main content Skip to Navigation
Journal articles

De la pogne aux fermailles – Quelques noms de mets sucrés dans les parlers occitans de la Drôme

Document type :
Journal articles
Complete list of metadata

https://hal-amu.archives-ouvertes.fr/hal-03641703
Contributor : Julia Viallon Connect in order to contact the contributor
Submitted on : Thursday, April 14, 2022 - 2:25:55 PM
Last modification on : Friday, April 15, 2022 - 3:36:11 AM

Identifiers

  • HAL Id : hal-03641703, version 1

Collections

Citation

Jean-Claude Bouvier. De la pogne aux fermailles – Quelques noms de mets sucrés dans les parlers occitans de la Drôme. Revue drômoise, Valence: Société d'archéologie d'histoire et de géographie de la Drôme, 2014, pp.5-14. ⟨hal-03641703⟩

Share

Metrics

Record views

3