Valorization of the whole grains of Triticum aestivum L. and Triticum vulgare L. through the investigation of their biochemical composition and in vitro antioxidant, anti-inflammatory, anticancer and anticalpain activities - Aix-Marseille Université Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Journal of Cereal Science Année : 2017

Valorization of the whole grains of Triticum aestivum L. and Triticum vulgare L. through the investigation of their biochemical composition and in vitro antioxidant, anti-inflammatory, anticancer and anticalpain activities

Nadia Amessis-Ouchemoukh
  • Fonction : Auteur
Salim Ouchemoukh
  • Fonction : Auteur
Tassadit Benchibane
  • Fonction : Auteur
Dolores Hernanz
  • Fonction : Auteur
Carla Stinco
  • Fonction : Auteur
Francisco Rodríguez-Pulido
  • Fonction : Auteur
Francisco Heredia
  • Fonction : Auteur
Khodir Madani
  • Fonction : Auteur
José Luis
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-03116089 , version 1 (20-01-2021)

Identifiants

Citer

Nadia Amessis-Ouchemoukh, Salim Ouchemoukh, Tassadit Benchibane, Dolores Hernanz, Carla Stinco, et al.. Valorization of the whole grains of Triticum aestivum L. and Triticum vulgare L. through the investigation of their biochemical composition and in vitro antioxidant, anti-inflammatory, anticancer and anticalpain activities. Journal of Cereal Science, 2017, 75, pp.278-285. ⟨10.1016/j.jcs.2017.04.017⟩. ⟨hal-03116089⟩
25 Consultations
0 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More